Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-live.nl


  Live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-live.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Super ongelofelijk wat hij zegt zonder voorkennis.




Ervaring van Nicole met medium SherlockOryn   Ervaring van Nicole met medium SherlockOryn   Ervaring van Nicole geplaatst op 2 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Zo mooi, precies op de voorspelde dag kreeg ik een bericht en kon ik een fijn gesprek met hem hebben, een klein gesprek maar een hele ommekeer en bewustwording.




Ervaring van Inge met medium Monique   Ervaring van Inge met medium Monique   Ervaring van Inge geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Dankjewel voor het fijne gesprek van zondag. Je had snel de juiste energieen van mij en de personen te pakken. Ben heel erg benieuwd naar de voorspellingen en ik bel je snel weer. xxx.




Ervaring van P met medium Tabitha   Ervaring van P met medium Tabitha   Ervaring van P geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Hoi Beau, effe een berichtje voor jou. Hoe goed jij overal doorheen prikt en iemands ware karakter onthuld. Gewoon pats boem waarheid en nergens omheen draaien. Chapeau.




Ervaring van Anoniem met medium Beau   Ervaring van Anoniem met medium Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Hallo Anouk, ik bel je steeds met de zelfde vragen en je blijft steeds zeggen dat het goed komt en weer contact krijg met die ene persoon( je weet wel wie). Steeds weer heb je gelijk, je zei me zelfs dit weekend ga je hem zien en ja hoor is ook gebeurt. Ik heb een leuk weekend gehad. Je bent de beste hier op de lijn dank je wel voor alles. Liefs Anneke.




Ervaring van anneke met medium Anouk   Ervaring van anneke met medium Anouk   Ervaring van anneke geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Shiloh
  Ervaring met medium Shiloh
  Wauw wauw wauw Shiloh. Sorry dat ik je zolang voor me gehouden
heb. Supergesprek met je gehad. Heel goed bij het invoelen, bedankt voor de wijze raad. Mooi om te horen dat het goed gaat met mijn vader.
Je bent een heel spontaan medium. Dank je voor alles wat je mij verteld hebt neem het zeker mee. Ik geef je nog een warme knuffel C.




Ervaring van C met medium Shiloh   Ervaring van C met medium Shiloh   Ervaring van C geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, ik heb het huis gekocht voor de strakke prijs dat je aangaf. Ik geloofde niet dat dat zou lukken, maar ze hebben mijn bod aanvaard. Dank je wel, weer zat je er pal op.




Ervaring van nicole met medium Anouk   Ervaring van nicole met medium Anouk   Ervaring van nicole geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve chantal,
Wat heb jij een hele aangename stem om naar te luisteren, en zo vlotjes was je alles aan het vertellen in die 10 minuten dat ik je aan de lijn had.Ik was echt verrast over wat je zei. Zal zeker iets laten weten.A.




Ervaring van A met medium Chantal   Ervaring van A met medium Chantal   Ervaring van A geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Beste Kiki,

Zo medelevend.
Mooi.
Dankbaar.
Fijn dat je op deze manier mensen kan steunen.

Fijne avond.




Ervaring van Marijke met medium Kiki   Ervaring van Marijke met medium Kiki   Ervaring van Marijke geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Al meer dan 1jr mijn steun en toeverlaat. Je voelt dingen heel sterk aan en vaak komen ze ook uit.
Er is maar 1 ding dat maar niet wil uitkomen en ik ben erg benieuwd of je ook daarin gelijk gaat krijgen.




Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal met medium Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja jij zag een hond naast mij ik kon dit niet plaatsen. Nog geen week later kwam mijn zus langs met een geadopteerde hond. En jaa wij gaan daar dagelijks quasi mee wandelen sterk.




Ervaring van Anouck met medium Sonja   Ervaring van Anouck met medium Sonja   Ervaring van Anouck geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Dank u wel voor uw 2 mooie korte gesprekjes van daarnet mw Tineke. Ik ga uw advies ook opvolgen over die warme cola en es kijken hoe gauw het werkt. Heb helaas geen houten lepel in huis dus dan maar die cola een half uurtje laten staan. Jammer dat ik niet eens de kans kreeg om u bij geen van beide gesprekjes te bedanken. Dus bij deze hartelijk bedankt voor onze korte maar fijne gesprekjes. En wanneer het zover is laat ik u weten als het zilver of goud is (maar mijn gevoel zegt nu al goud en een bracelet en/of oorbellen). Ik bel u zeker weer.

Judy.




Ervaring van Judy met medium Tineke   Ervaring van Judy met medium Tineke   Ervaring van Judy geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Beste Rin, bedankt voor je emailconsult en je eerlijkheid. Dat wordt erg gewaardeerd. Ik ga het even laten bezinken en loslaten voor nu. Op het moment dat er weer contact komt, zie ik wel hoe ik het verder aan ga pakken. Maar ik neem jouw waarnemingen en advies hier zeker in mee. Nogmaals dank.




Ervaring van anoniem met medium Rin   Ervaring van anoniem met medium Rin   Ervaring van anoniem geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Alleen maar liefde voor Kiki

Such a beautifull Angel

Knuffels van mij
.




Ervaring van Your biggest fan met medium Kiki   Ervaring van Your biggest fan met medium Kiki   Ervaring van Your biggest fan geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Enorm bedankt voor je inzichten. Hoe jij alles aanvoelt, voorspelling is uitgekomen. Bedankt ook voor je steun. Je bent echt heel goed en ook altijd eerlijk en heel vriendelijk.




Ervaring van Knuffel met medium Erika   Ervaring van Knuffel met medium Erika   Ervaring van Knuffel geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Angele
  Ervaring met medium Angele
  Super goed medium petje af.




Ervaring van S. met medium Angele   Ervaring van S. met medium Angele   Ervaring van S. geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Beste May Kensley, alles wat u zei klopt tot in de detail. Bepaalde dingen kon ik niet plaatsen, omdat ik daar niet op de hoogte van ben. Aanrader.




Ervaring van S met medium May Kensley   Ervaring van S met medium May Kensley   Ervaring van S geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Wauw voor mij ben je nummer 1, zoveel warmte liefde en inzichten, als ik je spreek voel ik me gezegend. Zo,n mooi mens, alle sterren waard xxx.




Ervaring van Jamila met medium Sanne   Ervaring van Jamila met medium Sanne   Ervaring van Jamila geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Lieve Tabitha, dankjewel voor het consult van vanavond. Ik waardeer je directe antwoorden en ben benieuwd of alles gaat uitkomen omtrent de man waarvoor ik belde. Ik laat je je weten als het contact voor aanstaande dinsdag terug is. I hope so, maar ik vertrouw op je waarnemingen. Groetjes, S.




Ervaring van S. met medium Tabitha   Ervaring van S. met medium Tabitha   Ervaring van S. geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Bedankt Sanne je hebt gelijk gekregen het contract is getekend. Hopelijk nu een positieve afhandeling.




Ervaring van vrouwtje met medium Sanne   Ervaring van vrouwtje met medium Sanne   Ervaring van vrouwtje geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Sharida je bent een fantastische begrijpende vrouw je hebt me altijd de moed gegeven om verder te gaan, je consults zijn duidelijk en eerlijk, aan de telefoon een fijne stem rustgevend, je zegt zoals het is je bent een topper doe zo verder. Ben blij dat ik jou hier gevonden heb.




Ervaring van claes marleen met medium Sharida   Ervaring van claes marleen met medium Sharida   Ervaring van claes marleen geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Asteria
  Ervaring met medium Asteria
  je hebt gelijk gekregen in verband met een familiale kwestie, ik had er mijn twijfels over bedankt.




Ervaring van anoniem met medium Asteria   Ervaring van anoniem met medium Asteria   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Ik bel je al een tijdje en kan goed met je kletsen omdat we straatmeiden zijn en jij me begrijpt. De dingen die jij zag i.v.m een bepaald drama en en werk dat ik stress van een vrouw zou hebben en daarna iets anders zou gaan doen is allemaal uitgekomen.
Samen met Odette ben jij de beste voor mij maar je bent steeds lastiger bereikbaar.
Als ik zeg die ene van dat drama op straat met jou aan de lijn dan weet je wel wie ik ben.

Dank je voor onze gesprekken
Liefs
S.




Ervaring van S met medium Tabitha   Ervaring van S met medium Tabitha   Ervaring van S geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  M'n gevoel gevolgd, jou uitgepikt en m'n gevoel zat juist.
Zeer blij jou gesproken te hebben.
Jou omschrijven in een paar woorden
Sereen - oprecht - eerlijk
Dank voor het gesprek van deze voormiddag.




Ervaring van ah met medium Vitta   Ervaring van ah met medium Vitta   Ervaring van ah geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Zoe ik had veel twijfels in verband met jou voorspelling en vooral de tijd, maar je hebt gelijk gekregen. In mei gaat er iets ondertekend worden, de rest zal afwachten zijn, maar we zijn hoopvol.




Ervaring van anoniem met medium Zoe   Ervaring van anoniem met medium Zoe   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine, jou gister even op de valreep nog gesproken. Je hebt mooie voorspellingen gedaan en aangegeven dat het contact weer terugkomt en dat de relatie weer hersteld wordt. Ik hoop dat alles zo mag gaan lopen. Je bent een ontzettend fijne vrouw om mee te praten. Raad iedereen aan om is een keer te bellen. Groetjes, S.




Ervaring van S. met medium Sabine   Ervaring van S. met medium Sabine   Ervaring van S. geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wat een mooi gesprek wat het gisterenavond. Ik stond versteld, wat je allemaal kon voelen met alleen een naam door te geven. Hoe gedetailleerd je ze kon beschrijven wow wow wat ben je daar goed in zeg. Het is afwachten ik zal je zeker bellen als het uitkomt wat je allemaal zei ik laat het op me afkomen. Heb er volle vertrouwen in.




Ervaring van B. met medium SherlockOryn   Ervaring van B. met medium SherlockOryn   Ervaring van B. geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Medium Han wat ben jij goed zeg. Ik heb jou zoveel keren gesproken en alles klopt als een bus. Mijn zegen aan jou. Je bent geweldig. Alles wat jij zegt en voelt klopt helemaal. Ik heb er geen woorden voor. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Gr. O
.




Ervaring van Anoniem met medium Han   Ervaring van Anoniem met medium Han   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium John
  Ervaring met medium John
  Hallo John. Bedankt voor je voorspellingen je bent een superman. Alles wat je zei is uitgekomen. Ik verbaasd mij hoe goed je kan invoelen. Ben heel erg blij wat je had voorspeld. Mijn wensen zijn uitgekomen. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Gr.




Ervaring van A met medium John   Ervaring van A met medium John   Ervaring van A geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Voor mij ben en blijf je geweldig, je weet echt alles, ook nog van vroeger, geweldig
Krijg altijd rust van jou. Vertrouw je compleet

Fijn weekend

Your fan.




Ervaring van Your biggest fan met medium Romyna   Ervaring van Your biggest fan met medium Romyna   Ervaring van Your biggest fan geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Angele
  Ervaring met medium Angele
  Kort maar krachtig, ben benieuwd of je voorspelling van het contact met een bepaald persoon uitkomt. Als het zo is, laat ik het je zeker weten. Dankje.




Ervaring van anoniem met medium Angele   Ervaring van anoniem met medium Angele   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Hoi sharida
Was weer en leuk gesprek vermoedelijk zal het ene wel vlug gebeuren eerste contact.
De vorige keer heeft juist op de kop 1 uur geduurd voor het uitkwam straffe dame ben je en je ziet het zeer scherp
Bel je nog zeker terug
Energieke dame uit het buitenland.




Ervaring van Energieke dame uit buitenland met medium Sharida   Ervaring van Energieke dame uit buitenland met medium Sharida   Ervaring van Energieke dame uit buitenland geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Je bent een hele lieve vrouw bedankt voor de steun die je me geeft liefs Monique .




Ervaring van Monique met medium Ysis   Ervaring van Monique met medium Ysis   Ervaring van Monique geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  lieve Ann, wat een fijn gesprek , wat een lieve dame, wat een topper, zeker 10 sterren waard, ik kan ze zeer zeker aanbevelen, een echte waarde hier op de lijn, liefs Carine.




Ervaring van carine met medium An   Ervaring van carine met medium An   Ervaring van carine geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium Lucky
  Ervaring met medium Lucky
  Lieve, lieve Lucky, ik heb je daarnet aan de lijn gehad. Een woord heb ik voor jou wauw'. Jij bent zo correct, lief en hoopgevend . ONGELOFELIJK.
Ik ga je heel zeker nog contacteren, want dit was voor mij een TOP consult. Duizend maal dank. x x x.




Ervaring van anoniem met medium Lucky   Ervaring van anoniem met medium Lucky   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-live.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-live.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-live.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-live.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden