Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-live.nl


  Live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-live.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Beste May, ik heb u vaker gebeld en elke keer zegt u wat er speelt. Geen beloftes, dingen die men wil horen, maar de waarheid. Uiteindelijk klopt alles wat ze zegt. Ik viel gisteren weg en kon u niet bedanken.




Ervaring van S met medium May Kensley   Ervaring van S met medium May Kensley   Ervaring van S geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Ohh lola topper van me je zei bericht vandaag of morgen maar 5 min na ons gesprek al vollop contact en bellen mn nieuwe liefde toonde zich.
Je verdient meer dan 5 sterren en je legging was meer dan super wat een aanwinst in mn leven.




Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Emma
  Ervaring met medium Emma
  Wou toch even zeggen dat ik het heel aangenaam vond om met je te babbelen en je zeker wel nog eens terug bel. Alvast bedankt.




Ervaring van Nathalie met medium Emma   Ervaring van Nathalie met medium Emma   Ervaring van Nathalie geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola wat een heerlijk en energiek mens ben jij. Ik kon alleen maar lachen, nadat je mijn vraag en ook vermoeden hebt bevestigd. No nonsense .nee lekker recht voor zijn raap. Zodra ik die ene leukerd hebt ontmoet, laat ik het direct weten. Bedankt.




Ervaring van J met medium Lola   Ervaring van J met medium Lola   Ervaring van J geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine mn rots in de branding die veel vragen voor me op lost. Al een paar maanden mn grote steun en je spontaniteit erg top. Je bent een topper. xxx J.




Ervaring van J met medium Sabine   Ervaring van J met medium Sabine   Ervaring van J geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola wat een mooi consult van u. U zei over mn financiele kant dat het binnen een week rond zou zijn en zonder slag of stoot en inderdaad de hypotheek is rond. Ook over de liefde die op mn pad zou komen heb een heel leuk iemand leren kennen.




Ervaring van Remco met medium Lola   Ervaring van Remco met medium Lola   Ervaring van Remco geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Beste Daisy, ik bel regelmatig andere helderzienden maar jij bent vanaf nu mijn favoriet. Ik hoop echt dat je voorspelling uit komt. Ik bel je zeker nog wel eens als je terug online bent.




Ervaring van Marc met medium Daisy   Ervaring van Marc met medium Daisy   Ervaring van Marc geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola lola wat ben ik blij als ik jou kan bereiken. In 1 woord je bent geweldig. Hoop je snel weer te spreken. Gr Henkie.




Ervaring van Henk met medium Lola   Ervaring van Henk met medium Lola   Ervaring van Henk geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lo jij bent echt de topper van de lijn. Spontaan recht door zee en amicaal. Je draait er niet om heen, zoals altijd kwam het uit. Hij die man is terug gekomen wat jij voorspelde en ook kwa tijd. Ben zo blij met jou lo. Hoop je snel te spreken. Liefs Kaat.




Ervaring van Kaatje met medium Lola   Ervaring van Kaatje met medium Lola   Ervaring van Kaatje geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Deze vrouw is zo goed in wat ze doet.
Veel info gekregen op korte tijd.
Een engel op aarde.
Dank je wel.




Ervaring van Els met medium Rashieda   Ervaring van Els met medium Rashieda   Ervaring van Els geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Dank u wel voor onze 3 mooie korte gesprekken van daarnet 30 nov. Ik ben dingen te weten gekomen over mijn partner die ik niet eens had durven dromen. Zo jammer dat hij niet eens uitspreekt wat hij echt voor me voelt. Terwijl hij zo positief over me denkt. Ik kan niet wachten totdat deze nare periode eindelijk helemaal achter de rug is en wij eindelijk ongestoord en ongehinderd met mekaar kunnen zijn. Want tot nu toe is er helaas wel altijd iets of iemand ertussen geweest. Maar de dingen die u zei waren zo mooi en veelbelovend dat ik haast niet kan wachten totdat alles ook uitkomt. En ik laat u natuurlijk ook weten wanneer dat ene ding bij hem achter de rug is. U hoort het zeker van mij. Hartstikke bedankt voor alles.

Judy x.




Ervaring van Judy met medium Lineke   Ervaring van Judy met medium Lineke   Ervaring van Judy geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Hallo May,
op korte termijn 6 maand zoals je zegt ben je geweldig goed, alles wat je over de personen die ik vroeg klopte echt een toppertje vind ik hier, al heeft men het nog niet ontdekt blijkbaar, je bent duidelijk en zit er ook altijd pal op over verschillende vragen ook beschrijvingen van personen. Je bent geweldig dus zekers 5 sterren een ontdekte diamant ben je.
liefs je collega Christelle.




Ervaring van collega Christelle met medium May Kensley   Ervaring van collega Christelle met medium May Kensley   Ervaring van collega Christelle geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Vitta

Je knalde er helemaal op.




Ervaring van Kees met medium Vitta   Ervaring van Kees met medium Vitta   Ervaring van Kees geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Ik stelde jou een bijna absurde vraag, gewoon omdat ik mijn buikgevoel volgde en jij bevestigde voor 100 procent dat ik gelijk heb. Ik schrok er zelf van.




Ervaring van Chantal met medium Sonja   Ervaring van Chantal met medium Sonja   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Gewoon hartelijk dank voor alles lieve Yellow. Je helpt me enorm in deze lastige situatie maar ik vertrouw op jou dat het eindelijk goed gaat komen. Ik bel je snel weer en hopelijk met het goed nieuws eindelijk. Ik belde je net ook en zei dat ik zenuwachtig ben wat jij goed kon plaatsen. Voor mij is Yellow een van de toppers op deze lijn. Liefs, F.




Ervaring van F met medium Yellow   Ervaring van F met medium Yellow   Ervaring van F geplaatst op 28 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Onze vermiste poes zou terug komen in november als het kouder werd. Nou mijn geduld is enorm getest, maar na 7 weken vermist te zijn kregen wij het verlossende telefoontje. Onze poes was gesignaleerd in een tuin. En ze is weer thuis. Wat je zei klopte helemaal.




Ervaring van Zorah met medium Joke   Ervaring van Zorah met medium Joke   Ervaring van Zorah geplaatst op 28 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Niemand heeft me nog nooit zo kunnen verassen als, Sanne. Van a tot z wist ze de situatie te beschrijven. Dank hiervoor want wat je zag en vertelde kon niemand weten. Je bent super medium, zo helder en duidelijk.

Ik zeg en ik sprak een engel. Janny.




Ervaring van Janny met medium Sanne   Ervaring van Janny met medium Sanne   Ervaring van Janny geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Ina is TOP ..enkele maanden geleden heb ik ze voor het eerst gesproken. Nadien heb ik haar gedurende enkele maanden proberen te bereiken, gisteren is het me eindelijk gelukt. Wat deze vrouw vertelt, voelt, is zo verbazingwekkend. Ik hoop dat ik haar in de toekomst zeker nog kan spreken.




Ervaring van DN met medium Ina   Ervaring van DN met medium Ina   Ervaring van DN geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Wow, je vertelde me dat mijn persoonlijke gids mijn oma is. Hoe je haar omschreef. Wow, geen woorden voor. Ik wist al van iemand anders niet iemand van hier op de lijn dat mijn oma mijn gids is. Ik geloof in jou en in wat je voorspeld hebt. Je hebt me nu kracht gegeven om nog geduld te hebben. Je bent fantastisch goed.




Ervaring van Anoniem met medium Daisy   Ervaring van Anoniem met medium Daisy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Zojuist mooie reading ontvangen van Mathilda voor het jaar 2021. Liefde en nieuw werk zullen mijn pad kruisen. Mijn paranormale gevoel zal nog sterker ontwikkeld worden door dicht bij mezelf te blijven. Thanks Mathilda.




Ervaring van Hannie met medium MathildaNili   Ervaring van Hannie met medium MathildaNili   Ervaring van Hannie geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola wat een super consult binnen 3 dagen resultaat echt verbaasd dat je over de Engelse drop begon terwijl er zak voor mn neus stond je krijgt van mij meer dan 5 sterren.




Ervaring van Amanda met medium Lola   Ervaring van Amanda met medium Lola   Ervaring van Amanda geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van deze dame.
Ze heeft me echt een hart onder de riem gestoken, en ook kwam het uit wat je me voorspelde.
Lola
Suoer bedankt.
.




Ervaring van Hanneke met medium Lola   Ervaring van Hanneke met medium Lola   Ervaring van Hanneke geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Shar
  Ervaring met medium Shar
  Je slaat echt de spijker op z'n kop.
Je bent echt een topper. Bedankt.
Liefs, mevr. Intuitie.




Ervaring van Brenda met medium Shar   Ervaring van Brenda met medium Shar   Ervaring van Brenda geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Heel dankbaar voor de klare uitleg. Ik wist niet waar ik moest beginnen, maar al snel wist je waar het knelpunt was. Ik hou rekening met jouw mening, is zo duidelijk. Van harte.




Ervaring van Fabienne met medium Dirk   Ervaring van Fabienne met medium Dirk   Ervaring van Fabienne geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah, ik heb je nu 3x gesproken. En kom nu steeds bij je terug omdat jij mijn gevoel iig echt lijkt te begrijpen.
Dingen waarvan je zeker bent geef je aan, maar je zal niet net als veel collegas zeggen wanneer. Om teleurstelling te voorkomen. Want tijd is moeilijk. Maar juist jij geeft me het vertrouwen dat het uiteindelijk goedkomt.
Jij bent wel het liefste medium dat ik heb gesproken. Een met veel emphatisch vermogen. Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met medium Yuorah   Ervaring van Karin met medium Yuorah   Ervaring van Karin geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  IK wilde langs deze weg nogmaals Sharida bedanken voor de steun van de afgelopen maanden. Als ik je niet had gehad dan zou het veel moeilijker zijn geweest. Alles wat je hebt gezegd is helemaal tot in detail uitgekomen en ben supergelukkig. Een dikke zoen XXX.




Ervaring van anoniem met medium Sharida   Ervaring van anoniem met medium Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Vitta, Graag zet ik je eventjes in de bloementjes, want dat verdien je. Ik dank je voor al je mooie adviezen en steeds je eerlijkheid die ik steeds mee op weg nam. Je bent een topper.




Ervaring van Irene met medium Vitta   Ervaring van Irene met medium Vitta   Ervaring van Irene geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Geweldige, fantastische vrouw. Wow wow wow als haar voorspellingen uit komen. Ze is overtuigd in wat ze ziet in haar kaarten. Ze geeft je een heel fijn gevoel.




Ervaring van Anoniem met medium Leandra   Ervaring van Anoniem met medium Leandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Dankjewel lieverd. Je voorspelling is weer uitgekomen xx.




Ervaring van mandy met medium Cassandra   Ervaring van mandy met medium Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Wauw wat een uiterst correct telefonisch consult. Hetgeen Desteny mij vertelde is exact uitgekomen. Een eerlijk en warm mens. Dankjewel.




Ervaring van Shirley met medium Desteny   Ervaring van Shirley met medium Desteny   Ervaring van Shirley geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Lieve Karlien, ik heb m'n kat terug. Ik wens jou een fijne week. Met alle liefs D xxx.




Ervaring van D met medium Karlien   Ervaring van D met medium Karlien   Ervaring van D geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Lena
  Ervaring met medium Lena
  Lieve Lena,

Kort maar krachtig gesprek, ik bel u zeker weer op.

Liefs,
de dame die het contact moest verbreken.




Ervaring van Anoniem met medium Lena   Ervaring van Anoniem met medium Lena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  Beste An, dank je wel voor het aangename gesprek. Je bevestigde wat ik diep van binnen al voelde. En je had direct een duidelijk en correct beeld van mijn situatie. Je bent een aangename en warme vrouw. Warme groetjes, Katrien.




Ervaring van Katrien met medium An   Ervaring van Katrien met medium An   Ervaring van Katrien geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali heeft maar een paar woorden nodig, om je de juiste inzichten te geven. Je krijgt er kippenvel van hoe goed hij is. Hij benoemt de dingen zoals ze zijn en wind er geen doekjes om heen. Je komt helemaal tot rust tijdens het gesprek.
Het is een ster om mee te spreken.




Ervaring van Linda met medium Gazali   Ervaring van Linda met medium Gazali   Ervaring van Linda geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Amira, je bent onwaarschijnlijk goed in wat je doet (want ik leg zelf ook de kaart). En het klopt zo goed als allemaal. En heb ontzettend veel van je wijze woorden geleerd, je oprechtheid, eerlijkheid, je zegt het zoals je het ziet, ook al is het soms niet altijd dat wat je wil horen en met nu en dan een lach en wat humor er tussen. En je voorspellingen komen uit. Je bent een schat van een vrouw met veel liefde en humor.
Lieve groet Marie.




Ervaring van Marie met medium Amira   Ervaring van Marie met medium Amira   Ervaring van Marie geplaatst op 24 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-live.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-live.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-live.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-live.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden