Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-live.nl


  Live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-live.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Romyna er is al veel uitgekomen ik hoop je nog een keer te spreken er over hihi, kom je vaker online aubbb als het mogelijk is voor je liefs A.xxxxx




Ervaring van Anoniem met medium Romyna   Ervaring van Anoniem met medium Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Andwello Dennis
  Ervaring met medium Andwello Dennis
  Andwello Dennis, de inzichten die ik heb gekregen van je hebben mij zo erg goed gedaan. Binnenkort zal ik ergens weer contact met je opnemen




Ervaring van Bianca met medium Andwello Dennis   Ervaring van Bianca met medium Andwello Dennis   Ervaring van Bianca geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  Straight to the point, ze zal er niet omheen draaien wat ze ook mag zien of voelen.

Dankjewel voor alles. Je hebt mij veel positieve energie gegeven.




Ervaring van Mirjam met medium Jeannet   Ervaring van Mirjam met medium Jeannet   Ervaring van Mirjam geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium Cor
  Ervaring met medium Cor
  Bedankt voor je inzichten Cor. Ik vertrouw je en zal geduld hebben. Je bent een paragnost die met weinig woorden toch veel kan vertellen.





Ervaring van Clair met medium Cor   Ervaring van Clair met medium Cor   Ervaring van Clair geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Lieve Valentine

Velen dank voor je mooie reading, goede adviezen, inzichten en een oprecht gesprek. Blij dat ik jou heb mogen spreken.




Ervaring van Jannie met medium Valentine   Ervaring van Jannie met medium Valentine   Ervaring van Jannie geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Johan voelt mij heel goed aan, weet alles heel goed over te brengen en heeft een fijne stem om naar te luisteren. Paragnost met veel kennis en inzicht




Ervaring van Alysha met medium Johan   Ervaring van Alysha met medium Johan   Ervaring van Alysha geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Dank je wel Marie. Jij bent een hele fijne gesprekspartner met veel kennis en inzichten. Ik was aardig onder de indruk na ons gesprek. Ik wens je veel warmte en licht toe - Linda




Ervaring van Linda met medium Marie   Ervaring van Linda met medium Marie   Ervaring van Linda geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Andwello Dennis
  Ervaring met medium Andwello Dennis
  Lieve Andwello Dennis, je bent echt een aanwinst voor de lijn. Je hebt het altijd bij het juiste eind, een medium naar mijn hart.





Ervaring van Cecile met medium Andwello Dennis   Ervaring van Cecile met medium Andwello Dennis   Ervaring van Cecile geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Romeo
  Ervaring met medium Romeo
  Romeo biedt een luisterend oor en geeft goed advies. Ik vind hem eerlijk en oprecht en ik ga hem ongetwijfeld zeker nog eens bellen.

Liefs M





Ervaring van Mireille met medium Romeo   Ervaring van Mireille met medium Romeo   Ervaring van Mireille geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Mijn krediet was op maar ik ga je zeker weer bellen. Je bent geweldig. Bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem  met medium Karen   Ervaring van Anoniem  met medium Karen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Leuke en vlotte vrouw. Snel met antwoorden. Ze heeft de huidige situatie in goed aangevoeld. Dank je wel voor de inzichten en het fijne gesprek

Liefs




Ervaring van Margret met medium Sharida   Ervaring van Margret met medium Sharida   Ervaring van Margret geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Dank je wel voor je warme consult, je voelt veel en ziet heel veel. Ik ben benieuwd wanneer ik het allemaal mag meemaken.




Ervaring van Galina met medium MB Rhais   Ervaring van Galina met medium MB Rhais   Ervaring van Galina geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila ik heb je gisteren aan de lijn gehad. Je bent een krachtige vrouw en je ziet heel veel dingen zonder vantevoren gezegd of gezien te hebben. Echt een zuiver medium. En ook een lieve vrouw. Astrid




Ervaring van astrid met medium Laila   Ervaring van astrid met medium Laila   Ervaring van astrid geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium P Hernani
  Ervaring met medium P Hernani
  Zeer goede sessie, dank voor uw inzicht en de begeleiding. liefs X




Ervaring van bezorgde anon met medium P Hernani   Ervaring van bezorgde anon met medium P Hernani   Ervaring van bezorgde anon geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met P Hernani  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Cassandra meerdere keren gesproken.
Recentelijk is er iets uitgekomen
Medium Cassandra is een hele aardige dame, een dame waarmee communiceren heel gemoedelijk gaat.




Ervaring van Paul met medium Cassandra   Ervaring van Paul met medium Cassandra   Ervaring van Paul geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Hi Carola, heb je vandaag weer gesproken. Je blijft rustig in je waarnemingen en brengt het ook zo over. De tijd is geduldig en zo moet ik dat ook zijn. Je zegt en ziet de situatie perfect.
Het is zoals het zal komen.
Dank je wel.
X




Ervaring van L met medium Carola   Ervaring van L met medium Carola   Ervaring van L geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Mayela
  Ervaring met medium Mayela
  Ik schrijf niet zo makkelijk revieuws, maar Ik ben superblij met Mayela. Top consulente! Zojuist een consult gehad die me omver heeft geblazen. Op al mijn vragen heb ik een antwoord gekregen.
Ik hou u op de hoogte mbt de ontwikkelingen omtrent de moeilijke man.
Dikke brasa. Xx
Hopelijk herinnert u zich mij nog (meisje dat helemaal gek wordt van alfa man).




Ervaring van D met medium Mayela   Ervaring van D met medium Mayela   Ervaring van D geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met medium Richard
  Ervaring met medium Richard
  Heel erg bedankt voor het mooie en duidelijke gesprek Richard . Ik ga u zeker nog eens bellen, xx Jen




Ervaring van Jennifer met medium Richard   Ervaring van Jennifer met medium Richard   Ervaring van Jennifer geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola ik bn je heel dankbaar. M nam inderdaad contact op met me precies zoals je zei. xx Mar




Ervaring van Marijke met medium Carola   Ervaring van Marijke met medium Carola   Ervaring van Marijke geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lara
  Ervaring met medium Lara
  Hoi Lara.. Schitterend consult, nog nooit heb ik zo een warm en vertrouwd gesprek gehad. Bedankt voor je eerlijk en warm advies. Ik zal de knoop doorhakken en je tips volgen. Je hebt mijn situatie heel goed gezien ik bel u zeker nog terug, Tot snel weer. Grtjes B




Ervaring van Bert met medium Lara   Ervaring van Bert met medium Lara   Ervaring van Bert geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lara  


Ervaringen van bezoekers met medium Annick
  Ervaring met medium Annick
  Annick je hebt me zo goed geholpen! Vele malen dank, ik bel snel weer




Ervaring van Sarah met medium Annick   Ervaring van Sarah met medium Annick   Ervaring van Sarah geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Lieve lieve Zoya. Jij weet me altijd tot rust te krijgen.. super lieve vrouw ben je. xx M




Ervaring van Marius met medium Zoya   Ervaring van Marius met medium Zoya   Ervaring van Marius geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Mayela
  Ervaring met medium Mayela
  Hoi lieve Mayela, pas aan de telefoon gehad, weer een voorspelling die uitkwam. je bent een lieve vrouw. dank je wel. Je weet wel wie. liefs B




Ervaring van Betty met medium Mayela   Ervaring van Betty met medium Mayela   Ervaring van Betty geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Lieve Patries jij bent voor mij de beste.. je hebt altijd gelijk. grtjes Mar




Ervaring van Margit met medium Patries   Ervaring van Margit met medium Patries   Ervaring van Margit geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Isha is een super fijne vrouw eerlijk en wind er geen doekjes om . Ik ga zeker snel weer bellen. xx H




Ervaring van Helen met medium Isha   Ervaring van Helen met medium Isha   Ervaring van Helen geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa je hebt maar weer eens gelijk gekregen. De huurster is de avond voor de uitdrijving met de noorderzon vertrokken. Alles wat je zegt komt altijd uit. Ongelooflijk. Super gedaan. Een topper. Xxx




Ervaring van Anoniem  met medium Louisa   Ervaring van Anoniem  met medium Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Andwello Dennis
  Ervaring met medium Andwello Dennis
  Heb je eergisteren en vandaag over een situatie gesproken en je had gelijk over hoe het contact zou verlopen in kort tijdsbestek. Aantal dingen zijn al uitgekomen en zo gelopen. Heb je vandaag ook nog even gebeld en kon me vinden in wat je zei. Je kon ook goed mijn diepste verlangen zien, die ik niet uitte. Zegt me genoeg over jou.
Dank je wel topper. Beste Andwello dank voor je open een eerlijke antwoorden. Ook direct en vlug. Je neemt geen onnodige tijd, Proficiat. Ik hoop dat je aanwijzingen uit komen.




Ervaring van Eddie met medium Andwello Dennis   Ervaring van Eddie met medium Andwello Dennis   Ervaring van Eddie geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Beste Alena,
Ik heb je 3 keer gesproken en 2 keer zijn je voorspellingen al uitgekomen. ik twijfel niet over je volgende voorspelling.




Ervaring van . met medium Alena   Ervaring van . met medium Alena   Ervaring van . geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola.
Dankjewel weer. Je bent een topper.

Liefs,Nabila.







Ervaring van Nabila  met medium Carola   Ervaring van Nabila  met medium Carola   Ervaring van Nabila geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Heyyy dat klopte helemaal van die afgelopen 5 jaar en net op dat moment viel mijn tel uit grrr Hopelijk kan ik je zo nog spreken en anders andere keer liefs S




Ervaring van Sandra met medium Alena   Ervaring van Sandra met medium Alena   Ervaring van Sandra geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Lieve marieke, het is de eerste maal dat ik jou opbel je geeft me een goed gevoel en jou reading was heel mooi je hebt ook veel gezien dat ik kan plaatsen ik zal jou goeie raad zeker volgen en laat jou weten welk resultaat ik heb vele kusjes racqeul




Ervaring van Racqeul met medium Marieke   Ervaring van Racqeul met medium Marieke   Ervaring van Racqeul geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  wat ben jij super, je had het heel goed peter is terug en is ook gebleven .Dikke dank u wel




Ervaring van maggy  met medium Minoe Astrid   Ervaring van maggy  met medium Minoe Astrid   Ervaring van maggy geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Hoi Louisa, de minuten waren op.
Wauww alles wat u zag klopt als een bus.
Hartelijk dank.
Lieve groetjes.
Sonja.




Ervaring van Sonja met medium Louisa   Ervaring van Sonja met medium Louisa   Ervaring van Sonja geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Kali
  Ervaring met medium Kali
  Kali je bent lief, zacht, duidelijk en to the point.
Ik wacht geduldig op de liefde van D.
Ik bel je zeker nogmaals want je bent ook een toppertje. Dikke warme knffs als dank.




Ervaring van Annick met medium Kali   Ervaring van Annick met medium Kali   Ervaring van Annick geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Kali  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo-an
  Ervaring met medium Jo-an
  Jo-An je bent lief en zacht, kort en bondig, rechtuit...een topper. Ik bel je zeker over 1.5 of 2 maand terug met goed nieuws ivm de liefde tss D en mij. Warme en dikke knffs als dank.




Ervaring van Annick met medium Jo-an   Ervaring van Annick met medium Jo-an   Ervaring van Annick geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo-an  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-live.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-live.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-live.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-live.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden