Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-live.nl


  Live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium MB%20Rhais
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-live.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Lieve MB rhais
Weer al had u gelijk. Bedankt lieve dame voor alles.
Alles is gebeurd zoals u zei xx.. Liefs Lis




Ervaring van Lis met medium MB Rhais   Ervaring van Lis met medium MB Rhais   Ervaring van Lis geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Lieve MB Rhais, jij wist de situatie goed te omschrijven. Ik moet je echt bedanken voor het gesprek. Ik was en ben nog steeds onder de indruk. Warme knuffel Dinetha




Ervaring van Dinetha met medium MB Rhais   Ervaring van Dinetha met medium MB Rhais   Ervaring van Dinetha geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Wat een nuchter en oprechte dame.! Bellen waard. Kort en krachtig, houd je niet onnodig aan de lijn. Geen fabeltjes. Nieuwe leven in januari, letterlijk dan.! :) liefs S.




Ervaring van S. met medium MB Rhais   Ervaring van S. met medium MB Rhais   Ervaring van S. geplaatst op 17 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  MB Rhais, ik heb je eerder deze dag aan de lijn gehad.
Ik vind het geweldig wat jij hebt kunnen doen voor mij, ik zal je vaker bellen, hopelijk ben er morgen. Super invoelingsvermogen. Groet Gerrit




Ervaring van Gerrit met medium MB Rhais   Ervaring van Gerrit met medium MB Rhais   Ervaring van Gerrit geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Rhais is ongelooflijk goed , geeft heel duidelijk antwoord op je vragen en ik kan haar aanraden aan iedereen.
Komt direct to the point en het advies is helder. Dank je wel voor de verscheidene telefonische consulten die ik al heb mogen doen met jou want ik ben er zeker van dat jouw advies me al veel verder vooruitgebracht heeft.




Ervaring van Peter  met medium MB Rhais   Ervaring van Peter  met medium MB Rhais   Ervaring van Peter geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Weeral knap MB, ik had een paar vragen. Ik kreeg wederom een duidelijk antwoord. Tot gauw. Knuffel N.





Ervaring van Nicolina met medium MB Rhais   Ervaring van Nicolina met medium MB Rhais   Ervaring van Nicolina geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Lieve MB Rhais, ik ben blij dat ik naar jou kan bellen als ik het moeilijk heb, je geeft me goede raad, kan goed luisteren, je voorspellingen zijn oprecht en komen uit.

Wat ben je toch een goed en eerlijk paragnost.

Je hoort snel weer van me.

Veel groetjes
Maria




Ervaring van Maria met medium MB Rhais   Ervaring van Maria met medium MB Rhais   Ervaring van Maria geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Lieve MB Rhais,

Met een luisterend oor, begrip en liefdevolle aandacht. Respect hoor, want het is wel hard werken en lang niet altijd gemakkelijk. Maar je weet mij er altijd doorheen te slepen.
Dank je wel daarvoor, je voorspellingen zijn het afwachten altijd waard.

Groet Gideon




Ervaring van Gideon met medium MB Rhais   Ervaring van Gideon met medium MB Rhais   Ervaring van Gideon geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Lieve MB Rhais, dank je wel voor alles. Je bent mijn engel. MB Rhais is een hele lieve vrouw en alles wat zij zegt komt ook uit en ze krijgt alles heel zuiver door. Een topper. Veel liefs M.




Ervaring van Marina met medium MB Rhais   Ervaring van Marina met medium MB Rhais   Ervaring van Marina geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Spijker op zijn kop wat betreft de situatie, wat ben je helder en duidelijk. Dank voor de tijd die je met mij wilde nemen.
MB Rhais kan je gerust vragen stellen en zij zal je werkelijk duidelijke antwoorden geven. MB Rhais is een groots paragnoste die het vertrouwen bij de mens brengt. Bedankt daarvoor.
Liefs M




Ervaring van Marit met medium MB Rhais   Ervaring van Marit met medium MB Rhais   Ervaring van Marit geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  dank u MB R. je hebt mij helemaal gerustgesteld.

Je geeft echt vertrouwen.
Bedankt voor aangenaam gesprek, Sara.




Ervaring van Sara met medium MB Rhais   Ervaring van Sara met medium MB Rhais   Ervaring van Sara geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Wow dank u voor u oprechtheid
En eerlijkheid
U bent een mooie ziel




Ervaring van Nadia  met medium MB Rhais   Ervaring van Nadia  met medium MB Rhais   Ervaring van Nadia geplaatst op 16 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Lieve Rhais. Vanmorgen had ik een gesprek met jouw. En dit heeft mij heel veel duidelijkheid gebracht. Een TOP coach. Ik heb ervaren dat jij op een diepere laag precies aanraakt waar de oorzaak van de problemen liggen. Dank je van Harte. Het consult met jouw bracht me veel rust.
Angelina




Ervaring van Angelina met medium MB Rhais   Ervaring van Angelina met medium MB Rhais   Ervaring van Angelina geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  MB, ik had je beloofd dat ik een getuigenis zou schrijven. Je bent voor mij een veilige haven waar ik even een luisterend oor kan vinden.
Een oprechte dank je wel van Josefien.




Ervaring van Josefien met medium MB Rhais   Ervaring van Josefien met medium MB Rhais   Ervaring van Josefien geplaatst op 23 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Lieverdje, ik wou dat ik elke dag even met je kon bijpraten. Hoop nu maar dat mijn prive jet snel bij jou in de achtertuin mag landen. Dikke knuffel weer van mij hoor.




Ervaring van Gea met medium MB Rhais   Ervaring van Gea met medium MB Rhais   Ervaring van Gea geplaatst op 17 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Super bedankt MB R. Heel fijn u gesproken te hebben. Ik kan alles plaatsen en daarvoor wil ik je heel erg bedanken. Christel.




Ervaring van Christel met medium MB Rhais   Ervaring van Christel met medium MB Rhais   Ervaring van Christel geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Je zag het weer helemaal. Je heb me moed gegeven om er toch voor te blijven gaan. Je weet mij gerust te stellen en je bent ontzettend lief .




Ervaring van Sara met medium MB Rhais   Ervaring van Sara met medium MB Rhais   Ervaring van Sara geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Lieve MB Rhais
Ik bel je vaak vooral als ik onzeker ben over een bepaalde situatie en elke keer weer zet je mij met beide benen weer op de grond en geeft mij de rust die ik dan ook zo nodig heb, je noemt me altijd een hypochonder light geval.
ondanks dat het me zo onzeker kan maken, kan ik daar ook om lachen, heel veel rust kan je mij hierin geven.

Dankjewel MBRhais,
je bent een topper.




Ervaring van T.B. met medium MB Rhais   Ervaring van T.B. met medium MB Rhais   Ervaring van T.B. geplaatst op 27 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Je noemde mij zijn veiligheidsdekentje en ik snap compleet wat je bedoelt. Ik geef je helemaal gelijk, tijd om grenzen aan te geven.




Ervaring van Chantal met medium MB Rhais   Ervaring van Chantal met medium MB Rhais   Ervaring van Chantal geplaatst op 11 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Zij heeft tot nu toe al jarenlang overal gelijk in gehad.




Ervaring van Wil met medium MB Rhais   Ervaring van Wil met medium MB Rhais   Ervaring van Wil geplaatst op 1 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Deze dame zit er altijd boenk op. Telkens ik een belangrijke beslissing moet nemen, bel ik haar even op. Een echte aanrader.




Ervaring van L.vd.K met medium MB Rhais   Ervaring van L.vd.K met medium MB Rhais   Ervaring van L.vd.K geplaatst op 1 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Je voelt goed aan wat er speelt en geen vraag is jou teveel. Je bent vriendelijk, behulpzaam en houdt mensen niet langer op dan nodig. Je bent een hele wijze en zuivere vrouw. Zeer betrokken ook. Weet iemand echt vooruit te helpen. Je ben een fantastische coach. Ik ga het weer op eigen natuurlijke kracht doen. Dankjewel, Rhais. Merci. Blij dat jij hier bent.




Ervaring van Fani met medium MB Rhais   Ervaring van Fani met medium MB Rhais   Ervaring van Fani geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Wat een stralend begin van een nieuw jaar. Hij had de rozen en de chocolade, mijn dag kan niet meer stuk. Bedankt voor al je steun en wijze raad. Gelukkig 2021 MB.




Ervaring van SOFIE met medium MB Rhais   Ervaring van SOFIE met medium MB Rhais   Ervaring van SOFIE geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Het is niet altijd even eenvoudig maar dank zij uw steun blijf ik wel volhouden. Het gaat zoals u zei veel beter nu dat ik mijn grenzen aangeef. De oelewappers buiten de deur houden hahaha. Tot sprekens.




Ervaring van Denise G. met medium MB Rhais   Ervaring van Denise G. met medium MB Rhais   Ervaring van Denise G. geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Zou zonder jou deze zware, tekenende periode niet door zijn gekomen MB. Je deelt mijn lach en mijn traan, woorden schieten te kort. Bedankt en tot horens.




Ervaring van Jantje met medium MB Rhais   Ervaring van Jantje met medium MB Rhais   Ervaring van Jantje geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Ik kan niet anders zeggen dan dat je een top medium bent. Ik bel je regelmatig en momenteel is dat best vaak je weet van de situatie waarin wij verkeren van mijn schoonmoeders overlijden en nu onlangs mijn schoonvaders overlijden. Ik kan met al mijn vragen bij je terecht ook als het over mezelf gaat, jou is niks vreemd. Jij kan mij weer kalmeren als het over al mijn onzekerheden gaat.
Dank je Rhais.
Je bent een topper.




Ervaring van T.B. met medium MB Rhais   Ervaring van T.B. met medium MB Rhais   Ervaring van T.B. geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  De eerste keer dat ik bij u terecht kwam vandaag. En ik stond echt versteld, van hoe verbazingwekkend goed je wel bent. Oprecht, duidelijk, intelligent, en een heel aangename stem, om naar te luisteren. Kortom een kanjer.




Ervaring van Waterman met medium MB Rhais   Ervaring van Waterman met medium MB Rhais   Ervaring van Waterman geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Sympathieke tactvolle dame die een gegeven situatie rationeel analyseert zonder franjes eromheen te winnen. In relationele situaties komt ook nog steeds de vrije wil om de hoek kijken . Zeker "ziet" zij een bepaalde situatie door en door.honderd procent. Bedankt MB Rhais.




Ervaring van CéCé met medium MB Rhais   Ervaring van CéCé met medium MB Rhais   Ervaring van CéCé geplaatst op 12 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  MB Rhais voelde de situatie zeer goed aan na het bekijken van een foto.
Zeer aangename dame om mee te praten, het heeft me echt deugt gedaan en heb er heel veel aan gehad.
Een dikke aanrader hier op de lijn, zeker de moeite waard om te bellen.
Dank je wel MB Rhais.




Ervaring van Twijfeltje met medium MB Rhais   Ervaring van Twijfeltje met medium MB Rhais   Ervaring van Twijfeltje geplaatst op 6 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Voel me stukken beter. Wat een eenvoudige uitleg over een ingewikkelde situatie toch niet kan doen. Verhelderend en motiverend. Bedankt hiervoor. U bent een echte aanrader, rechttoe-rechtaan en vooral authentiek. Tot snel.




Ervaring van Stephanie met medium MB Rhais   Ervaring van Stephanie met medium MB Rhais   Ervaring van Stephanie geplaatst op 19 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Wat een mooi gesprek. We hebben elkaar net gesproken, je wist de situatie zo goed te beschrijven van beide kanten. Ik ga mn oeroude van afstand bewaren en laat jou zeker weten hoe het is gegaan.
Liefs.




Ervaring van S met medium MB Rhais   Ervaring van S met medium MB Rhais   Ervaring van S geplaatst op 24 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Dank je voor de openheid. Ik voel me al een stuk kalmer en zoals je zei. Het is niet over tot de dikke dame gezongen heeft - moest ik erg om lachen.
Hou je gezond en veilig MB.




Ervaring van Gerda met medium MB Rhais   Ervaring van Gerda met medium MB Rhais   Ervaring van Gerda geplaatst op 16 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Dankjewel, met een paar zinnen heb je de situatie perfect omschreven. Grappig dat je tot dezelfde conclusie kwam als ik mbt de afstand die ik moet nemen om mezelf te beschermen.




Ervaring van Chantal met medium MB Rhais   Ervaring van Chantal met medium MB Rhais   Ervaring van Chantal geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  MB wat ben je toch een lieverd, ik bel al vele jaren met jou maar nog elke dag ontzettend blij met jou raad en daad. Ik wens je onwijs fijne feestdagen toe en een gezond 2020 natuurlijk.




Ervaring van Gea met medium MB Rhais   Ervaring van Gea met medium MB Rhais   Ervaring van Gea geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Lieve mevrouw MB Rhais, hartelijk bedankt voor het gesprek wat mijn man en ik zojuist met u hadden.
Het geeft ons rust in de situatie.
Voor mij bent u 20 sterren waard omdat je een hartje van goud hebt. U werkt 100 procent zuiver en dat siert u.
Fijne dag en heel veel liefs xxx L&A.




Ervaring van anoniem met medium MB Rhais   Ervaring van anoniem met medium MB Rhais   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-live.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-live.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-live.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-live.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden