Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-live.nl


  Live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Louisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-live.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Alles wat je zei over wat er gebeurt op mijn werk is uitgekomen. Ik bel je snel weer topper!




Ervaring van D. met medium Louisa   Ervaring van D. met medium Louisa   Ervaring van D. geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa is verbazingswekkend. Zij weet dingen die niemand anders weet, echt bizar. Bel je snel weer. xx M




Ervaring van Mireille met medium Louisa   Ervaring van Mireille met medium Louisa   Ervaring van Mireille geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Bedankt voor alles.
Top medium, prettig persoon om mee te praten.

Je bent echt een topper en ik kan je zeker aanraden.
Jasmijn.




Ervaring van Jasmijn met medium Louisa   Ervaring van Jasmijn met medium Louisa   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 22 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Dank dat je me wou helpen Louisa. Jij bent de beste. Liefs E




Ervaring van Eefje met medium Louisa   Ervaring van Eefje met medium Louisa   Ervaring van Eefje geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Hoi lieverd,
Bedankt voor je super advies welke stappen ik moest ondernemen met mijn ex en mijn deurwaarder om uiteindelijk 5 jaar ellende af te kunnen sluiten.
Jij zag en hoorde dat hij blufte met geld dat was verjaard.
Jij hoorde dat hij, na ons samenspel, met zijn rug tegen de muur stond en moest betalen.
Jij zag mijn overleg met de Deurwaarder
Uiteindelijk heeft hij alles betaald.
Magisch!!! Deze rust is heerlijk.
Jij bent 'n topper
Xxx A




Ervaring van Angélique  met medium Louisa   Ervaring van Angélique  met medium Louisa   Ervaring van Angélique geplaatst op 16 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa. Ik sta te springen om jou wat te vertellen.
Ik heb mijn weddenschap gewonnen en jouw voorspelling is exact uitgekomen. Hihi




Ervaring van Iris met medium Louisa   Ervaring van Iris met medium Louisa   Ervaring van Iris geplaatst op 7 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Chapeau voor deze dame! Wat ik niet had verwacht, maar toch is gebeurd zoals Louisa het voorzag! En ook de tijdsindicatie die zij gaf was correct, terwijl tijd doorgaans lastig te zeggen is. Je bent één van de besten hier op de lijn. Liefs van mij X x




Ervaring van Anonymous  met medium Louisa   Ervaring van Anonymous  met medium Louisa   Ervaring van Anonymous geplaatst op 6 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Deze mevrouw ziet alles helder en alles komt ook echt op je pad.
Wat kan deze vrouw ongelofelijk veel zien en vertellen over je leven, ik ben enorm onder de indruk van je.
Bel je snel weer.




Ervaring van dame met medium Louisa   Ervaring van dame met medium Louisa   Ervaring van dame geplaatst op 3 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Veel steun en vertrouwen van dit medium gekregen. Doorziet en kan goed healen. Ze heeft mij kracht gegeven toen ik het heel hard nodig had.




Ervaring van IJb met medium Louisa   Ervaring van IJb met medium Louisa   Ervaring van IJb geplaatst op 2 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Het is wonderlijk en bijzonder wat jij allemaal doorkrijgt op je ogen. Dank je wel Louisa!




Ervaring van D. met medium Louisa   Ervaring van D. met medium Louisa   Ervaring van D. geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa had me gisteren een Reading gegeven dat ik helemaal kon plaatsen. “Je hebt hem in een strafhoekje gezet”, zei ze nog. Ik moest dus zelf even mijn ego opzij zetten, en hem contacteren. Ook daar had ze me de exacte woorden meegegeven.
Wat er daarop volgde was de exacte voorspelling van haar, in een versnel trein. Hij stuurde gretig terug, en diezelfde dag nog aan de deur.
Ik sta nog steeds te glunderen van wat gisteren heeft afgespeeld. Dit had misschien nog een eeuwigheid geduurd zonder Louisa haar hulp.

Zoveel dank Louisa !




Ervaring van Iris met medium Louisa   Ervaring van Iris met medium Louisa   Ervaring van Iris geplaatst op 27 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa dit jaar in juni 2022 nog gesproken over jaloezie in de fam. Letterlijk alles wat je mij hebt verteld is de afgelopen maanden daadwerkelijk uitgekomen. En ik ben je zo dankbaar dat ik deze inzichten van je mee heb gekregen, ook wat mijn moeder jou hebt hebt verteld. Mijn moeder douwt hen van mij vandaan en het is gewoon zo uitgekomen. Ik ben nu gelukkiger dan ooit. Dank Louisa dat je mijn ogen hebt geopend. xxx




Ervaring van L. met medium Louisa   Ervaring van L. met medium Louisa   Ervaring van L. geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Op iedere vraag gaf jij een juist inzicht. Mijn innerlijk gevoel is door jou bevestigd.
Dank voor alles en tot horens.




Ervaring van Miriam met medium Louisa   Ervaring van Miriam met medium Louisa   Ervaring van Miriam geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Je ogen heb helemaal juist gezien. Alles is uitgekomen. Dankjewel dat je er bent liefs Marieke.




Ervaring van Maria Louisa met medium Louisa   Ervaring van Maria Louisa met medium Louisa   Ervaring van Maria Louisa geplaatst op 22 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Mn tweelingziel is gekomen. Alles wat je zei is uitgekomen.




Ervaring van Marieke met medium Louisa   Ervaring van Marieke met medium Louisa   Ervaring van Marieke geplaatst op 21 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Je hebt weer helemaal gelijk gekregen, Louisa! Je voorspellingen zijn uitgekomen en dankjewel voor je advies. je had het goed gezien




Ervaring van Jackpot met medium Louisa   Ervaring van Jackpot met medium Louisa   Ervaring van Jackpot geplaatst op 13 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Hoi Louisa, met jou gesproken.
Je bent ontzettend goed.

Jij bent werkelijk een geschenk uit de hemel.





Ervaring van Bo met medium Louisa   Ervaring van Bo met medium Louisa   Ervaring van Bo geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa bel ik zeer regelmatig. Ik bewonder haar gave. Zij legt contact met mijn vader of oma. Ik kan echt alles vragen en krijg heldere adviezen.

Vooral in deze onzekere tijden is het fijn om wat sturing te krijgen. Moet je iets wel of juist niet doen.

Ik kan Louisa meer dan aanbevelen! Echt een topper en een lief mens.




Ervaring van Trudy met medium Louisa   Ervaring van Trudy met medium Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa, Vond het erg fijn om met jou te praten je gaf me echt weer die rust en zelfvertrouwen. Ik hoop je binnenkort weer eens op te bellen en je te vertellen dat je voorspelingen zijn uitgekomen. Je bent echt een topper. x Lana.




Ervaring van Lana met medium Louisa   Ervaring van Lana met medium Louisa   Ervaring van Lana geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa ,Dank je wel voor het fijne consult,je bent echt zeer integer betrokken en kan de dingen zeer juist verwoorden.Veel dank voor de vele juiste waarnemingen over mijn situatie. grt Sabrina




Ervaring van Sabrina met medium Louisa   Ervaring van Sabrina met medium Louisa   Ervaring van Sabrina geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa

Wel ,wel wat ben jij straf zeg. Het is of je in mijn hoofd zit zo accuraat chapeau.
En alles klopt tot in de puntjes wat inmijn wist te vertellen .
Kon je niet meer bedanken minuten waren op .
Dus bedankt Rita.




Ervaring van Rita met medium Louisa   Ervaring van Rita met medium Louisa   Ervaring van Rita geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  lieve Louisa,

Tijdens ons gesprek kreeg ik een fijn gevoel. je bent als helderziende een echte aanrader. Ik heb het volste vertrouwen in je.





Ervaring van Joyce met medium Louisa   Ervaring van Joyce met medium Louisa   Ervaring van Joyce geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Heel dankbaar voor de klare uitleg Louisa. Ik wist niet waar ik moest beginnen, maar al snel wist je waar het knelpunt was. Ik hou rekening met jouw mening, is zo duidelijk. grt Soraya




Ervaring van Soraya met medium Louisa   Ervaring van Soraya met medium Louisa   Ervaring van Soraya geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Dank voor het gesprek Louisa, hoop dat het slechts mijn angsten zijn en niet een vervelend onderbuikgevoel. Wachten af met de uitslag. Bedankt voor je feedback




Ervaring van anya met medium Louisa   Ervaring van anya met medium Louisa   Ervaring van anya geplaatst op 16 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  lieve Louisa, dank je voor jouw voorspellingen. Wat jij doorkrijgt van boven is een zegen.
Groetjes.
Anton.




Ervaring van Anton met medium Louisa   Ervaring van Anton met medium Louisa   Ervaring van Anton geplaatst op 30 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Dag Louisa,
je voorspellingen zijn al voor een deel uitgekomen.Je bent rustig en zegt waar het op staat. dank je.




Ervaring van Lis met medium Louisa   Ervaring van Lis met medium Louisa   Ervaring van Lis geplaatst op 29 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve louisa,
Jeetje, je was weer steen goed! Altijd een waarschuwing gehad van jou naar bepaalde vrienden. Let ook let op, het zijn geen echte vrienden.
Nou dat is dus afgelopen week heel duidelijk geworden. En niet alleen dit, je weet ook heel goed of er bepaalde afspraken wel of niet doorgaat. Echt heel knap van je. Ik bel je gauw weer.






Ervaring van Utrecht  met medium Louisa   Ervaring van Utrecht  met medium Louisa   Ervaring van Utrecht geplaatst op 25 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa,
Dankjewel voor ons gesprek.
Dit is wat ik nodig had in deze situatie.
Bijzonder hoeveel jij ziet/door mag krijgen.
Ik ga naar vertrouwen en blijf het Universum bedanken en vraag de Engelen ter ondersteuning. Heerlijk om te horen dat je de toekomst positief in ziet! Ik verlang naar deze toekomst samen met mijn lieve schat, maar weet en begrijp dat dit nu eerst moet. Terwijl ik dit bericht maak, word ik gebeld...mijn lover, bijzonder hé?!
Veel liefs Monique.





Ervaring van Monique met medium Louisa   Ervaring van Monique met medium Louisa   Ervaring van Monique geplaatst op 22 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa is absoluut het beste medium! Haar gerichte en zuivere voorspellingen komen altijd uit. Ze legt altijd contact met mijn Oma die haar dingen meegeeft welke op dat moment belangrijk zijn. Voorspellingen over werk en verhuizing zijn uitgekomen. Dankjewel!




Ervaring van Steef met medium Louisa   Ervaring van Steef met medium Louisa   Ervaring van Steef geplaatst op 18 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Ik ben echt zeer blij dat ik jou heb gebeld. Je krijgt via je gidsen zoveel door wat mij enorm helpt om een definitieve beslissing te nemen in mijn werk. Je bent echt heel veel sterren waard, dankjewel lieve Louisa.




Ervaring van Marie met medium Louisa   Ervaring van Marie met medium Louisa   Ervaring van Marie geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Niet te geloven! Je zag het op je ogen gebeuren en ik kon het me niet voorstellen. De date was inderdaad gezellig, gelachen en diepgaande gesprekken. En ja, ik werd inderdaad overvallen aan het einde van de date zoals je zei. Uniek en bijzonder mens ben je, wat een gave heb jij Louisa!




Ervaring van JC met medium Louisa   Ervaring van JC met medium Louisa   Ervaring van JC geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa is echt een topper! Absolute aanrader. Ziet alles heel scherp. Ze is liefdevol, krachtig en geeft je energie.
Bij het beantwoorden van vragen is ze to the point. Alles wat ze zei is uitgekomen. Een lieve engel!




Ervaring van P met medium Louisa   Ervaring van P met medium Louisa   Ervaring van P geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Je hebt altijd gezegd je tweelingziel gaat komen en is nu ook gekomen. Bedankt voor je adviezen en inzichten elke keer. Je bent helemaal raak geweest. Liefs




Ervaring van M met medium Louisa   Ervaring van M met medium Louisa   Ervaring van M geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  In januari zei je dat een totaal nieuwe team zou komen op mijn werk tegen het eind van het jaar. Toen was er nog helemaal geen sprake van verandering van personeel. Nu vertrekken ineens heel veel mensen en komen er nieuwe bij.
Van de week zag je me schaterlachen met om een ondeugende man en ja hoor. Ik heb me suf gelachen met die boef.

Louisa, dank je wel Topper, zoveel dingen die uit zijn gekomen. Chapeau.

Aanrader voor een ieder die soms tot in details wilt weten hoe of wat.





Ervaring van D. met medium Louisa   Ervaring van D. met medium Louisa   Ervaring van D. geplaatst op 1 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Ik had mijn theater optreden vandaag voor de agenten. Je gelooft nooit wat er gebeurd is op de podium. Ik bel je zo xx Noor .




Ervaring van Noor met medium Louisa   Ervaring van Noor met medium Louisa   Ervaring van Noor geplaatst op 24 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-live.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-live.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-live.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-live.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden