Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-live.nl


  Live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Laila
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-live.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Lieve Laila,

Je hebt helemaal gelijk gehad. Beide toetsen heb ik gehaald! Nu op naar de laatste 2 toetsen.

Groetjes.




Ervaring van Onbekend met medium Laila   Ervaring van Onbekend met medium Laila   Ervaring van Onbekend geplaatst op 8 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Hallo Laila, zoals beloofd een getuigenis. Ik vond een map met documenten niet. Deze lag niet op haar plaats, ik wist niet waar ik ze gelegd had. Heb Laila gebeld met de vraag of ze kon zien waar de map lag. Ze vertelde me ergens boven, terwijl de map steeds beneden ligt. En, ja hoor de map lag inderdaad boven. Boenk erop. Zoals zo vaak. Dankjewel, Laila C.




Ervaring van Caroline  met medium Laila   Ervaring van Caroline  met medium Laila   Ervaring van Caroline geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila, bedankt voor je visie en advies. Ik zal deze mooie inzichten ter harte nemen.

Veel licht en dank.

Liefs Dinetha.




Ervaring van Dinetha met medium Laila   Ervaring van Dinetha met medium Laila   Ervaring van Dinetha geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila jij zegt dingen dat je niet kan weten echt waauw! Ik heb een lang gesprek met jou gehad, heel fijn echt leuke dame en zo zacht en zo zuiver ben je! Heel veel liefs A.




Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Beste Laila, bedankt voor de fijn Reading. Ik had beloofd dat ik een bericht zou plaatsen als de voorspelling is uitgekomen. Ik heb hem inderdaad gisteren gezien.

Groetjes,

Vanessa




Ervaring van Vanessa met medium Laila   Ervaring van Vanessa met medium Laila   Ervaring van Vanessa geplaatst op 19 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Bedankt Laila voor de mooie reading over de complexe situatie. Ik zal nu afwachten en zodra alles uitkomt, neem ik contact op voor de 2de deel van de evolutie. Liefs, S.




Ervaring van Sonia met medium Laila   Ervaring van Sonia met medium Laila   Ervaring van Sonia geplaatst op 6 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Hele lieve vrouw, een aanwinst op deze lijn. Ben super blij met u gesproken te hebben. Ik raad jullie aan om laila te bellen altijd oprecht en eerlijk.




Ervaring van Anoniem  met medium Laila   Ervaring van Anoniem  met medium Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Beste Laila, ik heb vannacht voor het eerst met u gesproken en u heeft een zeer goede beschrijving gegeven van de persoon naar wie ik vroeg, u bent erg aardig en geduldig en ik voelde me beter na ons gesprek, tot de volgende keer, Maria uw Italiaanse klant




Ervaring van Maria met medium Laila   Ervaring van Maria met medium Laila   Ervaring van Maria geplaatst op 31 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Lieve Laila
Wat heb ik een fijn en verassend gespreek met je gehad, en wat jij door krijg en aanvoelt klopte allemaal zo goed en dat ook van mijn dochter. Hele mooie en goede bevestigingen en zeker ook je wijze goede adviezen. ik ga er zeker iets mee doen en ik laat je weten of het ook allemaal uit gaat kome, liefs E




Ervaring van ellina met medium Laila   Ervaring van ellina met medium Laila   Ervaring van ellina geplaatst op 19 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  ik wil Laila bedanken voor de eerlijkheid, haar geduld en goed advies. Al je inzichten en adviezen waren zeer goed.




Ervaring van Norah met medium Laila   Ervaring van Norah met medium Laila   Ervaring van Norah geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Lieve Laila,
U bent echt MEGA goed. U kunt alles benoemen, maar dan ook echt alles. Deze vrouw is zo zuiver en puur. Ik laat het je weten lieve Laila.
Liefs....XXX




Ervaring van M met medium Laila   Ervaring van M met medium Laila   Ervaring van M geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Het was weer geweldig zoals gewoonlijk. You are a Gem.

Gr uit Rotterdam




Ervaring van A met medium Laila   Ervaring van A met medium Laila   Ervaring van A geplaatst op 31 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Wat een top madam, wat ze allemaal kan vertellen op korte tijd en klopt allemaal.
Tot nu toe is al alles uitgekomen wat ze voorspeld had en weet me elke keer te verbazen.
Ze weet de situatie telkens zo aan te voelen.. Heb je een slechte dag bel zeker Laila want ze kan een lach toveren en je voelt je snel beter . Een Echte aanwinst op deze lijn, hoe dikwijls je ook belt je staat telkens verbaasd..
Wil je echte zuivere antwoorden bel dan zeker deze top madam.




Ervaring van Anneke met medium Laila   Ervaring van Anneke met medium Laila   Ervaring van Anneke geplaatst op 30 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Wat ben je lief en oprecht, je kan vele rake dingen zien en vertellen ook diep in de nacht. Je geeft vertrouwen en goede moed dus ook rust in het hoofd, ik ga je zeker weer horen.
Dank je wel, dikke pluim en knuffs.




Ervaring van Annick met medium Laila   Ervaring van Annick met medium Laila   Ervaring van Annick geplaatst op 30 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Lieve Laila,
we hebben een hotline de afgelopen weken. Je staat me altijd bij met raad en daad en dat vind ik echt heel erg fijn. Dank je wel dat je me altijd eerlijk antwoord geeft en inzichten en een spiegel voorhoudt.
Liefs, Belinda




Ervaring van Belinda met medium Laila   Ervaring van Belinda met medium Laila   Ervaring van Belinda geplaatst op 29 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila wat een topper. Voorspellingen komen snel uit.




Ervaring van Lin met medium Laila   Ervaring van Lin met medium Laila   Ervaring van Lin geplaatst op 23 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Leila u bent een topper. bedankt voor uw inzichten .Uw voorspellingen zijn correct. Superlieve vrouw ook.

Liefs van een dame die u vaak belt haha.




Ervaring van S met medium Laila   Ervaring van S met medium Laila   Ervaring van S geplaatst op 12 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Lieve lieve Laila

Wat bent u goed. Ongekend wat u allemaal weet te vertellen.Zo liefdevol.en zo waar.
Ik ga u berichten zodra alles komt zoals het komt.
Heel veel liefs XXXX.




Ervaring van M met medium Laila   Ervaring van M met medium Laila   Ervaring van M geplaatst op 9 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Deze dame is een aanwinst op de lijn. Lief, eerlijk en kundig. Zeker de moeite waard om te bellen.
Gr A.




Ervaring van astrid met medium Laila   Ervaring van astrid met medium Laila   Ervaring van astrid geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Wat een zuivere medium, alles klopt wat u zei.




Ervaring van S met medium Laila   Ervaring van S met medium Laila   Ervaring van S geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Frappant wat zij allemaal ziet.




Ervaring van E met medium Laila   Ervaring van E met medium Laila   Ervaring van E geplaatst op 20 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Wat heb ik met jou gelachen vandaag. Dank je wel lieverd.

Groetjes A.




Ervaring van A met medium Laila   Ervaring van A met medium Laila   Ervaring van A geplaatst op 20 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Wat heb ik met jou gelachen vandaag. Dank je wel lieverd.
Groetjes A.




Ervaring van A met medium Laila   Ervaring van A met medium Laila   Ervaring van A geplaatst op 19 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Medium Laila, dank je wel.Je maakt oprecht tijd en zegt waar het op staat. Leuk dat je dit doet voor de juiste redenen.




Ervaring van Deva met medium Laila   Ervaring van Deva met medium Laila   Ervaring van Deva geplaatst op 17 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Een rustig en fijn medium, een heel fijn gesprek gehad. Ik was helemaal rustig naderhand.




Ervaring van Belinda met medium Laila   Ervaring van Belinda met medium Laila   Ervaring van Belinda geplaatst op 14 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila,
Is de beste op deze lijn. Alles wat u mij verteld al maanden, nu komt het snel uit.




Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Helderziende Laila kan alles. Heel mooi consult. Bedankt voor je eerlijkheid . Hina.




Ervaring van Hina met medium Laila   Ervaring van Hina met medium Laila   Ervaring van Hina geplaatst op 30 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila veel wat je heb voorspeld is dit weekend uitgekomen.




Ervaring van Boom shakkalakkka met medium Laila   Ervaring van Boom shakkalakkka met medium Laila   Ervaring van Boom shakkalakkka geplaatst op 29 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Dankjewel Laila alles wat je tot nu voorspeld heb is uit gekomen nu de rest nog.




Ervaring van L met medium Laila   Ervaring van L met medium Laila   Ervaring van L geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Ik wil je heel erg bedanken voor je hulp. Je weet alles van het verleden, heden en toekomst. Daarnaast een coach en zet mij in mijn kracht terug. Dank je wel x R.




Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Lieve Laila

Jeetje wat een mooie reading.
En zo kloppend.

Dankjewel en tot gauw XXX Liefs.




Ervaring van M met medium Laila   Ervaring van M met medium Laila   Ervaring van M geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Bedankt. Ze heeft het gehaald. Je voorspelling kwam uit. Dankje.




Ervaring van Fay met medium Laila   Ervaring van Fay met medium Laila   Ervaring van Fay geplaatst op 20 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Dank aan Laila voor het prachtige consult. Ze kon het verleden met precisie duiden. Dat heeft mij heel veel rust gebracht. Ook in het heden duidde ze zaken die haarfijn klopten. Zeker een aanrader.




Ervaring van Angelina met medium Laila   Ervaring van Angelina met medium Laila   Ervaring van Angelina geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  In een woord fantastisch. Alle voorspellingen die je hebt gedaan zijn uitgekomen. Je bent zeker 10 sterren waard.
Bedankt Laila.




Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Er zijn al een aantal dingen uitgekomen, dank je wel.




Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-live.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-live.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-live.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-live.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden