Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-live.nl


  Live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Ellah
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-live.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Zuiver mooi en eerlijk ga zo door.




Ervaring van S. met medium Ellah   Ervaring van S. met medium Ellah   Ervaring van S. geplaatst op 26 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Heel leuk gesprek gehad. ik hoop dat je voorspellingen uit komen.Dankjewel Ellah voor je emailreading. To de point, Je schrijft wat je ziet en aanvoelt, voelt volkomen vertrouwelijk aan met kennis van zake, geen loze voorspellingen, maar waarnemingen waar je iets aan hebt. Met de nodige herkenningspunten zodat je alles kunt plaatsen.Meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Sjac met medium Ellah   Ervaring van Sjac met medium Ellah   Ervaring van Sjac geplaatst op 22 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Ellah, dank voor het gesprek, mijn minuten waren op. Wat ze zei kwam al snel uit, super bijzonder. Ik hou je op de hoogte!




Ervaring van X met medium Ellah   Ervaring van X met medium Ellah   Ervaring van X geplaatst op 19 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Mijn dank is weer groot!
Voor mij ben je echt de beste!
Lieve groet,
Karin




Ervaring van Karin met medium Ellah   Ervaring van Karin met medium Ellah   Ervaring van Karin geplaatst op 14 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Ellah is een topper. Ze ziet en voelt het snel, zuiver en goed. Het geeft mij weer moed en positiviteit.




Ervaring van An met medium Ellah   Ervaring van An met medium Ellah   Ervaring van An geplaatst op 8 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Fijn gesprek met Ellah gehad. Heeft me een zeer positief gevoel gegeven over de toekomst. Wanneer ik de vrouw tegen kom die mij verder helpt als verpleegkundige, laat ik het u weten.
Super bedankt.




Ervaring van Adrienne met medium Ellah   Ervaring van Adrienne met medium Ellah   Ervaring van Adrienne geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Heel erg bedankt voor het duidelijke en fijne gesprek!
Liefs, Karin




Ervaring van Karin met medium Ellah   Ervaring van Karin met medium Ellah   Ervaring van Karin geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Wowww.. wat is zij goed! Alles klopt gewoon wat ze allemaal zei en ik heb volste vertrouwen dat mijn voorspelling uitkomt.




Ervaring van Resh  met medium Ellah   Ervaring van Resh  met medium Ellah   Ervaring van Resh geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Hoi Ellah.
wat je tot nu toe vertelde klopt allemaal.
Ik hou je op de hoogte.





Ervaring van christel met medium Ellah   Ervaring van christel met medium Ellah   Ervaring van christel geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Wat bent u goed. Ik hoop dat de voorspelling over mijn werk uitkomt. Dankuwel. Liefs G.




Ervaring van G met medium Ellah   Ervaring van G met medium Ellah   Ervaring van G geplaatst op 16 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Hi Ellah, bedankt voor het gesprek van net. Ik belde vooral omdat ik me niet lekker in me vel zit. Ik wou ook gewoon even praten met iemand. Moet zeggen daar bent u perfect voor. U legt dingen goed uit en bent vriendelijk. Heeft ook geen oordeel of iets. U had een positieve voorspelling. Ik hoop dat het mag uitkomen echt waar.




Ervaring van R met medium Ellah   Ervaring van R met medium Ellah   Ervaring van R geplaatst op 14 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Fijne dame om mee te praten. Kan goed de kaarten duiden. Snel en duidelijk. Heel fijn.




Ervaring van Anny met medium Ellah   Ervaring van Anny met medium Ellah   Ervaring van Anny geplaatst op 8 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-live.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-live.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-live.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-live.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden